Blúzok, tunikák és peplum

Üdvözlet a jó időnek, akár merre is jár most... Reméljük hamarosan visszatér, addig is fejben készülhetünk a nyárra. Remélem már a többség a szekrényében tudhatja a megfelelő farmert amihez már csak az alkalomhoz és időhöz illő felső szükséges. Ingek, blúzok, tunikák, minden méretben!

42+
Bizony kényes téma a kar minálunk, ezért a zárt nyakú ujjatlan fazont azoknak ajánlom akiknek ezzel nincs problémájuk. Lányok, kérlek ne vegyetek fel rövid bolerót, attól abszolút nem fog érvényesülni a felső, különben pedig egy kardigánt többre tartok minden bolerónál. A boleró lejárt! Tessék megemészteni. Ezek a tündéri kis ingecskék olyan pin-up hangulattal bírnak, különösen a megkötős fazon. Nálam a cseresznyemintás a tuti befutó. 


46+
Ohhh a peplum! Szoknyához, nadrághoz, farmerrel, MINDENNEL! Találtok rövidebb ujjút, ujjatlant és ha szerencsétek van valahol pánt nélküli fazonra is bukkanhattok. Sajnos még csak ruhához volt szerencsém ebben a fazonban. Ez a csípő körüli kis plusz anyagocska csodákra képes. Az se aggódjon akinek a feneke szélesebb, alulra feketét vesz fel  és megoldódik a probléma. Melegen ajánlom a ceruza szoknya fazont, na az tud igazán karcsúsítani! 


52+
Dús testű hölgyek se aggódjanak, nem kell palástba bújni nyáron. Szuper tunikákat találtok nem csak webáruházakban, de itthoni üzletekben is. Például, ha valahol bő fazonú pólót találtok mondjuk 48-as méretben nyugodtan próbáljátok csak fel! Lehet rajtatok nem a "tehénen a gatya, laza vagyok" stílus érvényesül majd, hanem egy karcsúsított tunikát kaptok. Semmi nem működik a papírforma szerint a divatban, ahány test annyi forma. ;-)

Megjegyzések

  1. Az a baj, h a 46+osoknál olyan képek vannak kinn és a modell is kb 40es (meg a képen ami kinn van kb 36os) hogy ESZEMBE nem jutna ezek alapján nemhogy felpróbálni,megnézni se... :S

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése